TREN18 | 26.-27.april

Det mest matnyttige TREN-seminaret noen sinne
 

TEMA: Senterdrift

Gjennom 10 år har vi arrangert TREN-seminar med spennende problemstillinger og temaer. På TREN18 gir vi deg det mest matnyttige TREN-seminaret noen sinne når vi setter senterdrift på agendaen. På TREN18 vil du møte bransjefolk som deler av sine erfaringer og utfordringer, men som også ser muligheter i fremtidens treningsmarked. Årets seminar har du rett og slett ikke råd til å gå glipp av!

Ledelse: Mennesker og ansatte som konkurransefortrinn. Bevaring av medlemmer: Tilfredshet og begeistring. Gruppetrening og PT: Oppnå merverdi ved salg, kompetanseheving internt og større lojalitet blant medlemmene. Teknologi: Avgjørende for fremtidens treningssenter. Digitalisering og markedsføring: Hvilke muligheter gir GDPR? Sosiale medier: Hvordan treffe dagens marked og målgruppe? Økonomi: Øke marginene i et «skviset» marked.

Disse foredragsholderne er klare for TREN18

Frank er en ettertraktet internasjonal foredragsholder innen salg, teknologi og sosiale medier, og retter seg spesielt mot idrett og trening. Han er regelmessig foredragsholder på IHRSA og FIBO, og nå kommer han til Norge! Frank har også sin egen YouTube-kanal med over 4 millioner visninger.
Frank Furness

Key Note Speaker IHRSA

Katarina har begeistret sine kursdeltakere i Norge og utland siden 1988, og driver til daglig firma Kundebegeistring By Katarina. Hun har erfaring fra blant annet treningssenterbransjen, og er to ganger nominert som Beste Foredragsholder av Confex. Katarinas foredrag er morsomme, motiverende, konkrete, praktiske og fulle av AHA-opplevelser, råd og tips.
Katarina Lalander Hamnes

Kundebegeistring By Katarina

Espen er grunnlegger av AFPT og har jobbet med kurs og foredragsvirksomhet både nasjonalt og internasjonalt siden 1994. Han har også vert konsulent for flere helse - og treningsrelaterte selskaper og tidsskrifter rundt omkring i verden og har 26 års erfaring som personlig trener.
Espen Arntzen

Grunnlegger av AFPT

På sine 9 år i bransjen har Øyvind vert travelt opptatt med store og små prosjekter i Exceline, med hovedfokus på videreutvikling av medlemssystem. Han er nysgjerrig på tekniske nyvinninger og regelverk rundt dette, og har derfor fått det ærefulle oppdraget å ta for seg GDPR og hvilke påvirkninger den nye lovgivningen har på medlemssystemer. 
Øyvind Tranøy

Salgssjef Exceline

Eirin er kjedeleder for Spenst Norge og har over 20 års erfaring fra forskjellige lederstillinger i treningsbransjen. I 2011 var Eirin med på etableringen av Spenst Norge AS og var tidlig ute med å skreddersy medlemsdialog. Eirin ønsker å sette medlemmet i sentrum ved å digitalisere og personifisere kommunikasjon på en ny og spennende måte.
Eirin Bolle

Kjedeleder Spenst Norge AS

Hugo har siden 1993 ledet CrediCare, og er grunnleggeren av TREN-seminarene. Hugo kommer til å presentere hovedfunnene i Omdømmeundersøkelsen 2018, i tillegg til å fokusere på digitalisering og fremtidsrettede betalingsløsninger.
Hugo Mølmesdal

CEO CrediCare

Ida Aalen har i over 10 år jobbet med sosiale medier og digital strategi, og har skrevet to bøker om dette fagfeltet. I dag er hun produktdirektør i Confrere i tillegg til å være fast skribent for Dagens Næringsliv. Hun er også kåret til «Årets sosiale medier-personlighet» i 2016.
Ida Aalen

Rådgiver sosiale medier og digital strategi

Anne er direktør i Virke Trening og har tidligere vert president i Norges Idrettsforbund. Hun jobber for å samle bransjen og bidra til økt profesjonalisering og har gjennom 10 år blitt en populær foredragsholder på Tren-seminarene.
Anne Thidemann

Direktør Virke Trening

Magnus har vært i treningsbransjen siden 2010, primært med fokus på salg av medlemskap. Han har tidligere solgt et rekordhøyt antall medlemskap for Sats Elixia, i tillegg til å ha tatt PT-utdanning. Han har også erfaring med å starte og drive sitt eget selskap. I dag jobber 26-åringen som daglig leder hos Avancia Sport Center Skedsmokorset og vil dele sin oppskrift på hvordan øke lønnsomheten ved hjelp av salg
Magnus Christoffer Gundrosen

Leder Avancia Sport Center Skedsmokorset

Nils er kommunikasjonsekspert og har lang og bred erfaring som foredragsholder. Han driver firmaet Bedre Kommunikasjon som gir råd om kommunikasjon, omdømmebygging og posisjonering. I 2007 ble han tildelt kommunikasjonsbransjens første hederspris i «Gullkorn», hvor han året etter sto i spissen for «Årets holdningskampanje» for helsedirektoratet.
Nils Apeland

Kommunikasjonsekspert


Christina er gründer og eier av treningskonseptene Moves of Norway, Krønsj og Catslide, i tillegg til å være kurs- og foredragsholder i inn- og utland. Hennes brennende engasjement for treningsbransjen vil garantert bevege deg også.
Christina Therkildsen

Gründer av treningskonsept

Margot har over 20 års fartstid i treningssenterbransjen, og er utdannet ved Kiropraktorhøyskolen i Stockholm. Hun levde av PT-yrket i mange år, og har derfor erfaring både fra eksklusive premium senter og lavpriskonsept. Etter fire år i Fresh Fitness opprettet hun PT100 skolen i 2016. Denne har vist seg å være det som skal til, for å realisere drømmen for dem som ønsker å leve av verdens beste yrke.
Margot Jakobsen

Produktsjef Personlig Trening i Fresh Fitness

Priser

TREN18

Kr2.700,-
 • Ingen overnatting
 • Deltakelse 2 dager
 • Lunsj begge dager
 • Tre-retters festmiddag
BESTILL

TREN18 med dobbeltrom

Kr3.500,-
 • Overnatting dobbeltrom
 • Deltakelse 2 dager
 • Lunsj begge dager
 • Tre-retters festmiddag
BESTILL

TREN18 med enkeltrom

Kr3.700,-
 • Overnatting enkeltrom
 • Deltakelse 2 dager
 • Lunsj begge dager
 • Tre-retters festmiddag
BESTILL

Våre hovedsponsorer

Våre sponsorer

Thon Hotel Oslo Airport

Adresse

 • Thon Hotel Oslo Airport
  Balder allé 2, Jessheim
 • Ring CrediCare
  22 80 70 60
 • Send oss gjerne en e-post
  support@credicare.no

Veibeskrivelse