TREN19 ble avholdt 7.-8. mars på The Qube Gardermoen
 

Sett av datoen for TREN20 som arrangeres 12.-13. mars 2020.

Temaet for årets TREN-seminar var fremtidens treningssenter. 

Se for deg dette:

Du er på ditt drømmetreningssenter, kanskje det du besøkte i New York for noen år siden. Du har nettopp nådd målet ditt i knebøy som du har jobbet for i lang tid. Etter styrkeøkten setter du deg på sykkelen for å vaske ut melkesyren i de franske alper. Du myser bort på Mont Blanc i soloppgang. Du kjenner energien komme tilbake til deg.
 
Endelig ferdig og barna våkner om fem minutter. Du tar av deg VR-brillene og setter på kaffen.

 
TEKNOLOGI OG DIGITALISERING - HVA BETYR DETTE FOR TRENINGSSENTERBRANSJEN?

Teknologi og digitalisering endrer verden. Også treningssenterbransjen. Bør vi se på teknologien som en mulighet eller en trussel? På TREN19 tar vi for oss fremtidens treningssenter, og gir deg innblikk i trender, utfordringer og muligheter. 

Du kommer blant annet til å lære om:

 • Hvordan nåtiden- og fremtidens forbruker er påvirket av digitaliseringen
 • Hvordan du kan bruke kunstig intelligens til kundeservice
 • Hvordan du kan få økonomisk bærekraftige PTer

CrediCare er stolt arrangør av TREN19. Vi lover et seminar fullspekket med faglig påfyll, inspirasjon, bransjenytt, og ikke minst, en sosial og hyggelig samling for treningssenterbransjen.

Program dag 1

 • 09:00 Registrering og mingling. Messeområdet åpner
 • 10:00 Velkommen til TREN19!

  Live Nelvik | Konferansier

 • 10.10 Omdømmeundersøkelsen 2019

  Lisa Mausethagen | Key Account Manager CrediCare 
  Bransjens omdømme har de siste årene vist en fallende trend, men er den på vei til å snu? Lisa presenterer de ferske hovedfunnene fra CrediCare sin omdømmeundersøkelse 2019. 

 • 10:30 Teknologi som verktøy

  Frode Narheim | CTO Melin Group


   

 • 10:40 Fremtidens forbrukere er allerede her, hvordan lykkes med kundelojalitet?

  Lise Tangen Hansen | Ekspert på forbrukertrender
  Hvordan vil treningssenterbransjen bli påvirket av fremtidens forbrukere, generasjoner og kanaler? Lise gir oss en innsikt i forbrukertrendene som er her nå og som ikke «går over i morgen». Kundelojaliteten, slik vi tradisjonelt kjenner den, finnes ikke lengre. 
   

 • 11:55 "Running a club in the future will be a different game - are you prepared?"

  Arron Williams | Fitness rådgiver & fremtidsmann

 • 13:45 Sterk hjerne med aktiv kropp

  Ole Petter Hjelle | Treningslege og hjerneforsker
  Når du beveger kroppen blir du gladere, smartere, tåler stress bedre og beskytter hjernen mot sykdommer. Ole Petter gir deg en innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for å fungere bedre i arbeidslivet.

 • 15:05 Hvordan benytte kunstig intelligens til kundeservice i treningsbransjen?

  Espen Tjøstheim Eik | Futurist og chatbots entusiast
  Hva er egentlig chatbots og hvordan vil bruken av kunstig intelligens forandre måten vi driver kundeservice og salg på digitalt? I dette foredraget gir Espen deg konkrete eksempler på hvordan kunstig intelligens kan forbedre kundereisen og tiltrekke nye medlemmer, samtidig som det effektiviserer hverdagen din.

 • 15:50 Foredrag og treningsøkt - av vår gullsponsor Casall  

  I foredraget vil Jørgen Norheim dele sine tanker om lederskap i treningsbransjen og fokusere på de fem essensielle egenskapene en operativ leder og PT må ha. Treningsøkten vil være en effektiv time som vil gi mestring gjennom nye ferdigheter, samt skape samhold og gi godfølelsen av å ha trent. Treningsøkten ledes av Tomas Fjeldberg (Performance coach, foreleser og vektløfter) og Simen Aaslund (Crossfit coach og foreleser)

 • 19:00 Festmiddag og underholdning

Program dag 2

 • 09:00 Velkommen!

  Live Nelvik | Konferansier

 • 09:05 Bransjearbeidet i Virke Trening

  Kjersti Oppen | Direktør Virke Trening

 • 09:30 PT-ens rolle nå og i fremtiden

  Henrik Westgaard | Personlig trener
  Gjennomsnittlig levetid for en PT i Norge er 18 måneder. Etter 18 måneder klarer man ikke leve av å være PT. Hvorfor er det blitt sånn? Henrik Westgaard forteller hvorfor så få PTer lykkes og hvorfor personlige trenere ikke er et døende yrke. De bør være det største trekkplasteret for treningssenteret ditt.

 • 10:00 Fremtidsforum: Hvor skal treningsbransjen i fremtiden?

  Deltakere: 
  - Kjersti Oppen (Direktør, Virke Trening)
  - John Kristian Stubban (Country Manager, SATS)
  - Hilde A Sandvoll (HR direktør, Stamina) 
  - Eva Katrine Thomsen (Daglig leder, inspartum akademi)
  - Ronny Bolneset (Senterleder, Fønix treningssenter)
  - Henrik Westgaard (Personlig trener)

 • 11:10 Digitalisering - en pragmatisk og helhetlig tilnærming

  Torstein Harildstad | CEO Creuna  
  Hvor mye handler digitalisering egentlig om teknologi og hvor mye handler det om ledelse? Kanskje er det en kombinasjon av disse, samt en god porsjon nysgjerrighet? Torstein deler sine erfaringer fra egen feil og suksesser. Han vil også prate om hvordan treningssentrene kan få fart på nye innovative satsinger og hvorfor man bør ta i bruk ideer som dukker opp i organisasjonen.

 • 11:50 God kommunikasjon gir bedre bunnlinje og mer fart på jobben

  Christine Calvert | Tekstdoktor
  Hvordan engasjere målgruppen din og skille deg ut i jungelen av innhold som legges ut hver dag? Christine gir deg ti praktiske tips til innhold som treffer. Tipsene er tilpasset treningsbransjen. Her lærer du hvordan du kan bruke innhold for å styrke omdømmet og merkevaren din ved å ha fokus på de gode historiene. 

 • 13:00 Lunsj og hjemreise

   

Disse foredragsholderne er klare for TREN19!

Ole Petter Hjelle, også kalt «Treningslegen», er lege og hjerneforsker som forsker på hvordan hjernen vår påvirkes av aktivitet. Han er bestselgende forfatter av boken «Sterk hjerne med aktiv kropp». Han har en allsidig bakgrunn som blant annet toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og mer enn 7500 fallskjermhopp under beltet.
Ole Petter Hjelle

Treningslege

Lise Tangen Hansen er ekspert på forbrukertrender og vil gi oss et innblikk i hvordan nåtiden- og fremtidens forbruker er påvirket av digitaliseringen. Lise har mange års erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og analyse fra ulike byråer. Høsten 2018 fikk hun den prestisjetunge ANFO-prisen «Årets foredragsholder».
Lise Tangen Hansen

Fremtidens Forbruker

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hun elsker formidling og har en herlig energi på scenen. Christine har mer enn 25 års erfaring som tekstforfatter og innholdsutvikler, og har gitt ut bøkene «Skriv så det selger» og «Skriv for nettet-kort og godt».  
 
Christine Calvert

Tekstdoktor

Arron Williams har lang erfaring fra bransjen på verdensbasis og har tidligere jobbet som Customer Experience Manager i Life Fitness. I 2014 forutså han nisje sentrenes inntog i bransjen samt foreleste om boutique og low cost clubs – det han snakket om har blitt en realitet. 
Arron Williams

Fitness Consultant

Kjersti Oppen er direktør i Virke Trening som jobber for å samle bransjen og bidra til økt profesjonalisering. Kjersti har bred erfaring innenfor næringslivet, politikk og kommunikasjon. Hun har et brennende engasjement om å videreutvikle treningsbransjen. 
Kjersti Oppen

Direktør, Virke Trening

Henrik Westgaard har jobbet som PT siden 2009 og er en av Norges mestselgende personlige trenere. Han mener PTer kan for mye om trening og for lite om salg og kundepleie. For å lykkes I fremtiden må bransjen skifte fokus.
Henrik Westgaard

Personlig Trener

Espen Tjøstheim Eik er futurist og chatbots entusiast, med mer enn 15 års erfaring innenfor digitale medier, kommunikasjon og kunstig intelligens. Han elsker å inspirere mennesker til å prøve ut de store mulighetene som finnes i den digitale verden.
Espen Tjøstheim Eik

Futurist og chatbots entusiast

Torstein Harildstad er en erfaren leder fra media og IT-bransjen, og jobber i dag som konsernleder i Creuna. Med sin internasjonale lederbakgrunn gir han råd om hvordan organisasjoner kan lykkes med endringer og digitalisering. 
Torstein Harildstad

CEO, Creuna

Lisa Mausethagen er Key Account Manager i CrediCare. Hun har bygget seg solid kompetanse om betalingsløsninger og rådgivning innenfor treningssenterbransjen og har erfaring med drift av senter.  
Lisa Mausethagen

Key Account Manager, CrediCare

Frode Narheim har lang erfaring fra IT bransjen og jobber i dag som CTO i Melin Group. Frode har i mange år arbeidet med å levere teknologiske løsninger som forenkler arbeidshverdagen til både kunder og partnere.
Frode Narheim

CTO, Melin Group

Jørgen Norheim driver til daglig selskapet Not-Yet AS som er spesialister innen prestasjons- og lederutvikling. Han er utdannet coach, trener ledere og er mental trener for en rekke utøvere. Fra tidligere har Norheim bakgrunn fra forsvaret og helsesektoren. I tillegg til å jobbe som PT i 12 år har han siden 2009 vært en av hovedlærerne ved AFPT.
Jørgen Norheim

Daglig leder, Not-Yet

Live Nelvik er konferansier på TREN19

Du kjenner henne kanskje igjen fra "Underholdningsavdelingen" på NRK1, "Dama til" på NRK3 eller fra ulike radio-program? Live Nelvik er hele Norges humordame, og hun kommer til TREN19 for å lede oss gjennom to innholdsrike dager som konferansier.

Tilbakeblikk fra TREN18

Våre hovedsponsorer

Våre sponsorer

Våre sponsorer

Våre samarbeidspartnere

The Qube Gardermoen

Adresse

 • Clarion Hotel & Congress Oslo Airport
  Hans Gaarders veg 41, 2060 Gardermoen
 • Ring oss
  22 80 70 60
 • Send oss gjerne en e-post
  tren@credicare.no

Veibeskrivelse